Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Prosze mi wybaczyc,panie Leonie...ale nie rozumiem,o co tyle halasu Jak pan widzi,wszyscy podchodza do tego na luzie.Jedno jest pewne-pani Daria miala jakis w tym cel i pewnie go osiagnie,pan byc moze tez Ja nie wiem kto to i co to nie nawet nie wnikam...Pozdrawiam i zycze duzo usmiechu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Szkoda ze Rutkowski siedzi bo bym go polecil naszemu fotografowi Tak sie sklada ze Rutkowski cieszy sie wolnoscia Robi teraz kariere w TVS silesia, kuzynka miala przyjemnosc go ostatnio zatrudnic - sprawa: "zdrada - Korepetytorka od angielskiego" hahah w tym wszystkim oczywiscie nie zabraklo zespolu antyterrorystow - a ja sie zastanawiam.. na co to?

MGH nie slyszalem ze Haags Juristen College ma takie problemy ale potwierdza to
tylko moje wczesniejsze spostrzezenia ze w Holandii Belastingdienst budzi wiekszy
strach niz Policja
Jak to sie mowi o Belastingdienst: Wchodzisz w garniturze, wychodzisz w bokserkach i ten przepiekny slogan "Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker"
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
wbrew pozorom to nie jest takie proste i jednoznaczne ,zrobione zdjęcie jest dobrem intelektualnym Fotopres musiałtochę nad nim popracować uzyskać akredytację itp. Kobieta na zdjęciu jest osobą fizyczną ,być może zarabia na swoje utrzymanię dzięki wizerunkowi .
I wydaje sie to trywialne .Ale czy chcielibyście by Wasz wizerunek widniał jako avatar innej osoby? powiedzmy ,że pod zdjęcia tatuaży podszyje sie amator w tej dziedzinie, i ....
przecież czasem wystarczy zapytać
Nie sądzę by Leon doprowadził sprawę do końca ,ale przeprosiny mu sie należą
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ark napisał:
wbrew pozorom to nie jest takie proste i jednoznaczne ,zrobione zdjęcie jest dobrem intelektualnym Fotopres musiałtochę nad nim popracować uzyskać akredytację itp. Kobieta na zdjęciu jest osobą fizyczną ,być może zarabia na swoje utrzymanię dzięki wizerunkowi .
I wydaje sie to trywialne .Ale czy chcielibyście by Wasz wizerunek widniał jako avatar innej osoby? powiedzmy ,że pod zdjęcia tatuaży podszyje sie amator w tej dziedzinie, i ....

Ark oczywiscie, ze masz racje, ale zeby tak odrazu nasz "Leon Zawodowiec" musial straszyc prokuratorem i karami finansowymi , moim zdaniem to troche niesmaczne a i miejsce nie te, to sprawa prywatna straszacego i pewnie juz niezle przestraszonej "Miss Czechoslowacji" i faktycznie przypomina sytuacje z piaskownicy, o ktorej pisal Marek.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ark napisał:

Ark podpisuje sie pod tym co napisal Adam. Po pierwsze jest niedziela i mi sie nie chce rozpisywac
a po drugie to ja rozumiem ze Leon sie wnerwil za kradziez foki (fotek) ale niech swoje grozby
kieruje bezposrednio do tej laski. Kogo to tutaj obchodzi.
Byl tu juz kiedys taki jeden ktory ostro "pojechal" po Carli i zniknela ale o ile pamietam
to tez ludziska dosc dokladnie mu wyjasnili ze nie zalatwia sie prywatnych spraw na
forum. To dziecinada w najczystszej formie.
Pozdrowka i cieszcie sie sloncem bo od wtorku znow ma cholera padac przez tydzien
co najmniej
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
faktycznie takie sprawy "osobiste" powinno załatwiać sie twarzą w twarz
jeszcze jest niedziela lepiej posłuchać muzykiluzzik
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niestety każdą sprawę doprowadzam do końca, jestem z zawodu fotoreporterem od wielu lat, gdzie jak wspomniano są ponoszone koszta i często stracony czas, gdzie można byłoby akurat w tym czasie siedzieć ze znajomymi przy dobrym drinku czy też kawie. Mając nabytą też wiedzę prawną, nie pozwolę na naruszanie prawa, obligują do tego mnie zapisy prawne, informowania o popełnionym przestępstwie.Jestem członkiem Związku Zawodowego Twórców Kultury, członkiem Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich, jak również Klubu Fotografii Prasowej i moją rolą jest chronienie zawodu dziennikarza, fotoreportera. Szereg osób na tym portalu nie potrafi zrozumieć jednej rzeczy, pobieranie plików zdjęciowych i rozpowszechnianie w środkach masowego przekazu jest zabronione, narusza dobra twórcy. W chwili obecnej powoli takie osoby zaczynają odczuwać konsekwencje kradzieży plików, skazani są na bardzo wysokie grzywny i to wchodzi też w polskim prawie wykonawczym. Internet dobra rzecz, ale korzystanie z niego nie do końca jest dobrą zabawą, o czym chcę przestrzec wszystkich.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Aniu nie potrafię pojąć Twego rozumowania problemu. W jaki sposób inny można podejść do zuchwałej kradzieży jak nie zawiadamiając odpowiednie do tego organa ścigania. Jak wyobrażasz sobie, na oczach wielu osób zostajesz okradziona z portfela, ubrań, samochodu i potem te same osoby widzą złodzieja afiszującego się w Twoich ubraniach, wydającego pieniądze z Twego portfela, czy też oficjalnie jeżdżąc Twoim samochodem. Każdemu z pozoru wydaje się to drobiazg,ale to jest zuchwałe przestępstwo kradzieży. W takim wypadku nie mogę być osobą bierną i poszkodowaną, to dotyka mnie, ale i dotyka też wielu innych osób. Takie jednostki należy poddawać resocjalizacji w odpowiednich zakładach i eliminować podobne fakty. Stop przestępczości jest też moim działaniem w życiu.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
W reakcji na temat ktory poruszylas musze dac Ci racje. Jesli ktokolwiek Twoje zdjecia kradnie z tego portalu to jest niedopuszczalne. Nie przejmuj sie komentarzami ktore otrzymalas bo to duzo mowi o poziomie ludzi tu sie znajdujacych. Zycze Ci powodzenia. Toppi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Toppi mam przez to rozumiec, ze jesli ktos uwaza ze takie sprawy powinno sie
zalatwiac na priv lub osobiscie jest uposledzony umyslowo i reprezentuje poziom
szamba. OK. Ale pamietaj ze forum tworza ludzie i jestem tu juz na tyle dlugo ze
wcale nie oceniam poziomu ludzi z ktorymi czasem prowadze dyskusje za niski.
Ten portal nie ma zabezpieczen przed kopiowaniem jak zauwazylas i nie sluzy
do promocji okreslonej dzialanosci. Moze tez zdarzyc sie tak ze laska nawet nieswiadomie
skopiowala sobie te fotki poniawaz jej sie zwyczajnie podobaly. Nie pomyslalas o tym?
I po jaka cholere robic z tego wielka afere na forum i strzaszyc publicznie sadami i
prokuratorem ??? Uwazasz ze masz wyzszy poziom od reszty uzytkownikow OK, ale
licz sie z tym ze nie zyjemy w Iranie i kazdy ma prawo napisac co mysli. Dla mnie
jest to dziecinada i mozesz sobie o moim poziomie sadzic co chcesz Pozdrowka i
milego dnia

Takie jednostki należy poddawać resocjalizacji w odpowiednich zakładach i eliminować podobne fakty. Stop przestępczości jest też moim działaniem w życiu.

Moze pomysl o wstapieniu w szeregi ABW lub CBS. Tam to dopiero mozna
sie wykazac i wsadzic wszystkie laski ktore kopiuja fotki za kratki i poddac
resocjalizacji. Ja pierdziele.....to wszystko chyba mi sie sni
Zgłoś wpis

Bliżej nas